Kwaliteit – Huisartsenpraktijk Van Geuns & De Jong – Baarn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Van Geuns & De Jong
Plataanlaan 11-B 3741 WE
Baarn

Kwaliteit

NHG/NPA Keurmerk

Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Daar zijn we trots op. Minder dan 50% van alle huisartsenpraktijken in Nederland voldoet aan deze strenge kwaliteitsnorm. NHG-praktijkaccreditering is hét kwaliteitskeurmerk en dé methode voor systematisch verbeteren in de huisartsenpraktijk.

Een door NPA (NPA beheert, ontwikkelt en voert de NHG accreditering uit) gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Ieder jaar krijgt onze praktijk een inspectie. Dat wil zeggen dat de praktijk op alle mogelijke vlakken wordt gecontroleerd. Dat zijn zaken als praktijkorganisatie, medisch handelen, toegankelijkheid en patiëntencontacten.

Ervaringsonderzoek ARGO ‘Door cliënten bekeken’

In 2014-2015 hebben wij als huisartsenpraktijk van Geuns & de Jong een patiënten ervaringsonderzoek laten verrichten. Hiervoor danken wij u voor uw medewerking.
Het onderzoek is begeleid door ARGO, ‘Door cliënten bekeken’.

ARGO

Sinds de oprichting in 1998 streeft het onafhankelijke onderzoeksbureau ARGO, gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, naar meer patiëntgerichtheid in de gezondheidszorg. ARGO biedt een scala aan methoden en technieken om patiëntervaringen in beeld te brengen én om de vertaalslag van meten naar verbeteren te maken. Op deze manier proberen wij continu ons serviceniveau te verhogen en onze kwaliteit van zorg te verbeteren.